چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ 2024 - 04 - 24 ساعت :
» اخبار » دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با آنا: مجلس نیازمند پوست‌اندازی جدی است.
اخبار - مصاحبه ها - مصاحبه های مهم

دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با آنا: مجلس نیازمند پوست‌اندازی جدی است.

تیر ۲۰, ۱۳۹۸ 9۰98

مسئول واحد سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت گفت: مجلس شورای اسلامی در موضوع نماینده سراوان از آزمون مردم‌داری سربلند بیرون نیامد و نیازمند پوست‌اندازی است.

سارا عاقلی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با انتقاد از شیوه برخورد مجلس در جریان رفتار اشتباه نماینده سراوان اظهار کرد: نحوه برخورد مجلس در قبال رفتار اشتباه نماینده سراوان خوب نبود و با این برخورد می‌توان گفت مجلس شورای اسلامی از آزمون مردم‌داری سربلند بیرون نیامد و این مجلس نیازمند پوست‌اندازی جدی است.

وی در ادامه افزود: تفاوت فاحش این دوره از مجلس شورای اسلامی با دوره‌های قبلی نوع ورود تعدادی از نمایندگان بود که به معنای حقیقی کلمه به‌صورت سخیف و تنها با اعتماد به لیست‌ها وارد شدند که مردم شناختی از این کاندیداها نداشتند.

رفتار نماینده سراوان نتیجه عدم شایسته‌سالاری و باندبازی لیست‌های انتخاباتی است 

مسئول واحد سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت اشاره کرد: این لیست‌های اعلام‌شده بدون در نظر گرفتن شایسته‌سالاری و با باندبازی تهیه شدند که نتایجی نظیر رفتارهای زشت و زننده تعدادی از نمایندگان نتایج همین لیست‌ها است.

عاقلی تصریح کرد: اصلاح قانون انتخابات که در مجلس مطرح شده است به افزایش باندبازی در انتخابات دامن می‌زند و سبب می‌شود شناخت مردم از نماینده‌ها کمتر شود؛ مجلس باید در مورد این طرح تجدید نظر کند.

وی خاطرنشان کرد: در مورد رفتار نماینده سراوان می‌توان این رفتار را از چند جنبه مورد بررسی قرار داد اما در کل این رفتار اشتباه بوده و از سوی نماینده رعایت ادب نشده و به‌جای عذرخواهی تشکیل جلسه غیرعلنی هم اشتباهی مضاعف بود.

مسئول واحد سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت اعلام کرد: شنیده‌ها حاکی از آن است که کارمند گمرک توسط گزینش احضار شده و در تلاشی که برای تماس با این کارمند داشتیم اعلام شد که وی از طرف مسئولان گمرک ممنوع‌المصاحبه شده است.

پیش کشیدن اختلافات قومی و مذهبی توسط نماینده مجلس، پذیرفتنی نیست

عاقلی عنوان کرد: یکی دیگر از اشتباهات این نماینده این بود که در تلاش برای توجیه رفتار خود اختلافات قومی و مذهبی را پیش کشید که دامن زدن به این اختلافات در حالت عادی نیز پذیرفتنی نیست که خود این موضوع شأن این نماینده را از نمایندگی مجلس ساقط می‌کند.

وی در پایان سخنان خود گفت: آیین‌نامه نظارت بر نمایندگان غنی نیست که یکی از دلایل آن نظارت خود نمایندگان بر رفتارشان است که موجب جانبداری نیز می‌شود، باید قوه نظارتی بر مجلس خارج از ساختار نمایندگان در نظر گرفته شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

تحکیم نگار «خبرنگار»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت